5 найкращих піцерій Києва

На території столиці працює величезна кількість піцерій, де подають смачну піцу. Але це не полегшує вибір, а лише ускладнює його ще більше. Тому для зручності гостей Києва та його мешканців було складено ТОП-5 найкращих закладів, які вас не розчарують.

1. HellBoy

Якщо після важкого трудового дня вам захотілося піци, то варто спочатку відправитися в HellBoy або оформити доставку їжі додому. Все тому що:

  • тут для приготування страв використовуються лише свіжі та якісні продукти;
  • доставка здійснюється безкоштовно та за короткий час;
  • асортимент піц досить великий (понад 15 видів);
  • персонал тут ввічливий та приємний.

Віддаючи перевагу цій піцерії, завжди можна скуштувати смачну піцу з різними начинками.

2. Obaldini

Щоб ознайомитися з меню цієї піцерії, можна перейти на офіційний портал. Тут представлено безліч позицій із детальним описом. У перелік входять не тільки традиційні страви, але й оригінальніші, наприклад, «4 м’яса» або «Літня». Всі продукти, які використовують кухарі в процесі виготовлення, свіжі, натуральні та перевірені.

3. Il Molino

Ця піцерія відкрита для тих людей, які хочуть скуштувати піцу, яку готують у самому Неаполі. До речі, саме у цьому місті вперше відкрили піцерію. Поступово подібні заклади почали з’являтися у багатьох країнах. Відмінна риса піци, яку подають у Il Molino – це унікальне тісто. Для його приготування застосовується особливий рецепт, секрети якого ніхто не знає.

4. Mama Mia

У Києві є кілька піцерій із цією назвою. Вони розташовані у різних куточках міста. Тут є все те, що необхідно для шумної компанії, сім’ї з дітьми або молодої пари. У меню представлено багато різних позицій. Наприклад, нещодавно почали подавати веганські піци, а також піци з різними видами морепродуктів.

Крім цього, всі бажаючі можуть самостійно вибрати, яка саме начинка їм найбільше підходить.

5 найкращих піцерій Києва

5. Mimosa Brooklyn Pizza

Якщо ви хочете скуштувати піцу, яку готують в Америці, варто відвідати саме цей заклад. Для того щоб приготувати смачну та ароматну піцу, кухарі користуються спеціально сконструйованими дров’яними печами, які дають страві смачну хрустку скоринку. Крім цього, вони використовують спеціальні соуси.

Ознайомившись із найкращими піцеріями міста Києва, кожна людина зможе вибрати ідеальний для неї варіант. Ціни в різних закладах приблизно однакові, тому кожен раз можна куштувати страву в різних місцях допоки ви не знайдете для себе улюблене.

Добавить комментарий