Як вибрати букет для дитини?

Як вибрати букет для дитини?

Як вибрати букет для дитини?

На будь-які урочистості дитині найчастіше дарують іграшки чи солодке. Але з цим доволі легко не вгадати, якщо точно не знати смаків дитини, до того ж стандартні варіанти не так радують, як щось новеньке. Тому сьогодні величезної популярності набула культура дарування квіткових композицій.

Квіти для дітей, замовлені на сайті https://www.martaflowers.kiev.ua/, можуть стати чудовими презентами. Для дівчинки це додаткові знаки уваги, які вона сприйме як її зростання. Хлопчик же розумітиме, як правильно дарувати квіти, причому ця мить запам’ятається йому на довгий час. Найкраще подавати такі подарунки на урочистостях, коли вони веселі та ошатні. З букетами вони виглядатимуть набагато розкішніше.

Якими мають бути правильні букети для дітей?

Як правило, це простір для творчості та ваших фантазій. Композиції для малюків повинні бути цікавими та яскравими, що справляють гарне враження. Не обов’язково використовувати в букетах троянди. Краще вибрати конвалії, ромашки, маки, гербери, іриси, волошки, лілії, гвоздики, дзвіночки і т.д. За бажання можна скористатися приємними та цікавими прикрасами:

  • яскравими та безпосередніми бусинками;
  • величезною кількістю декоративних рослин;
  • цукерками та іншими солодощами;
  • м’якими іграшками.

Крім того, дитячі букети мають відповідати деяким критеріям:

  1. Вони мають бути легкими. Відмінно, якщо стебла квітів збігаються з долонею малюка, щоб було зручно їх тримати.
  2. Букети повинні дарувати позитивний настрій, тож краще зупиняти вибір на яскравих варіантах. Наприклад, можна підібрати два-чотири різні відтінки.
  3. Аромат кольорів рекомендується підбирати більш-менш стриманий. Букет зовсім без аромату не дасть радості малюкові. А надто сильний запах іноді викликає головний біль, відторгнення.
  4. Також варто уникати квітів із колючками. Якщо малюки пораняться, то вони можуть надовго мати негативне враження від такого подарунка. Тож, якщо ви все ж вирішили включити до букету троянди, прослідкуйте, щоб з них видалили шипи.

Як вибрати букет для дитини?

Діти в будь-якому випадку зрадіють барвистим подарункам і звикатимуть до правильної традиції. Не купуйте дітям занадто великі композиції, краще віддайте перевагу невеликим акуратним букетикам.

Де зробити покупку?

Сьогодні замовити квіти для дитини на найвигідніших умовах можна в інтернет-магазині Marta Flowers. Каталог https://www.martaflowers.kiev.ua/ru/ переповнений найрізноманітнішими варіантами букетів – на будь-який смак та побажання. Тому можна легко підібрати квіти для чада будь-якого віку. Є як літні варіанти, так і зимові, осінні тощо, також можна вибрати додаткові подарунки – кульки, іграшки, солодощі. Ціни в Marta Flowers прийнятні. Доставка по Києву здійснюється за лічені години.

Добавить комментарий