Де використовується тепла підлога від EasyTherm

Латвійський бренд EasyTherm вже протягом багатьох років займається виготовленням якісної та енергоефективної електричної теплої підлоги для житлових та комерційних приміщень. Це нагрівальні кабелі або мати, які виготовляються за сучасними технологіями, здатні якомога швидше прогріти підлогове покриття до комфортної для вас температури.

Давайте детальніше розберемо, де саме сьогодні встановлюється тепла підлога EasyTherm та якими характеристиками відрізняється продукція латвійського бренду.

Де встановлюють електричну теплу підлогу EasyTherm

Вище ми вже зазначали, що тепла підлога від латвійського бренду EasyTherm може встановлюватися не лише в житлових приміщеннях, але й на комерційних об’єктах. Усе завдяки тому, що нагрівальні кабелі відрізняються малим діаметром і при цьому достатньою потужністю. Вони не займають багато місця і можуть використовуватися як додаткове або основне джерело опалення у тому числі для доволі холодних приміщень в будинку або квартирі.

Сьогодні бренд пропонує два основні види продукції:

  1. Нагрівальні кабелі. Встановлюючи їх, ви можете варіювати крок між нагрівальними елементами таким чином, аби досягти найбільш комфортної для вас температури підлогового покриття. Головне дотримуватися норм пожежної безпеки і рекомендацій виробника. Встановлюються кабелі під стяжку або в плитковий клей.
  2. Нагрівальні мати. Відрізняються середньою потужністю, яка, однак добре себе демонструє, оскільки встановлюється система безпосередньо під ламінат або плитку. Тобто мати здатні набагато швидше прогріти поверхню, ніж кабель, що розміщується у бетонній стяжці. Мати відрізняються товщиною 3,8 мм і не піднімають сильно висоту підлоги.

Отже, завдяки усім цим характеристикам можна впевнено сказати, що електрична тепла підлога від Ізітерм підходить для тих, хто бажає отримати якісні нагрівальні елементи недорого, цінує надійність та безпеку – уся продукція сертифікована і відповідає світовим та вітчизняним стандартам.

Основні характеристики та переваги електричної теплої підлоги від Ізітерм

Латвійський бренд спеціалізується на виготовленні двожильних кабелів. які продаються по окремо або закріплюються на спеціальній сітці зі скловолокна, перетворюючись на нагрівальні мати. Усі елементи, представлені сьогодні на ринку відрізняються за:

  • потужністю – вона варіюється від 100 до 3000 Вт;
  • площею обігріву – нагрівальні мати та кабелі можуть обігріти від 0,5 до 15 м²;
  • довжиною – мінімальна довжина матів складає 1 м, а максимальна – 30 м, щодо кабелю – у нього цей показник варіюється від 0,8 до 13,5 м.

Вартість та площа обігріву приміщення будуть залежати від вибору довжини і потужності системи. Також компанія випускає зручні у використанні механічні або сенсорні терморегулятори. Вони дозволяють задати комфортні для вас температурні умови для підтримання тепла у приміщенні.

Добавить комментарий