Клей для нарощування вій: всі різновиди

Для нарощування вій використовується спеціальний клей, який містить у собі ціаноакрилат як основну діючу речовину. Такий клей – дуже важливий матеріал при виконанні вищезазначеної процедури. Від якості клею повністю залежить результат роботи майстра і, безумовно, тривалість носіння вій.

Якісний клей для нарощування вій покупець може придбати у спеціалізованому інтернет-маркеті VSB.STORE. Продукція доступна для покупки і в роздріб, і оптом. Весь товар сертифікований, постачання здійснюється виключно від перевірених виробників. Продукція представлена різними брендами, тому вибір досить великий.

Вибираємо клей

Вибір великий, але щоб його зробити, потрібно знати тонкощі засобу. Види клею для нарощування розрізняються за цілим рядом критеріїв. Це:

  • консистенція;
  • швидкість зчеплення;
  • еластичність;
  • термін носіння;
  • колір.

Фахівці пропонують цілий перелік того, на що слід звертати увагу при підборі, які бувають характеристики та як вибирати клей за своїми можливостями та запитами.

Еластичність

Чим вона вища, тим простіше виправляти напрямок, склеювання до застигання клею та зберігати чистоту роботи.

А препарат із низькою еластичністю підходить досвідченим майстрам, які цінують кожну хвилину свого часу та прагнуть скоротити час нарощування. Крім того, низька еластичність сприяє економному витрачанню клею.

Консистенція

За рахунок рідкої консистенції клей не збирається краплею на вії, не утворює склеювань. Робота виглядає чистою, акуратною та природною.
Клей із середньою або густою консистенцією вже вимагає певних навичок від майстра, але при цьому матеріал може давати більш надійне зчеплення та довге носіння.

Швидкість

Ця характеристика означає час, за який клей полімеризується та застигає. Виділяють три категорії клею:

  • повільний (дві та більше секунд);
  • середній (одна-півтори секунди);
  • швидкий – (до однієї секунди).

Відповідна швидкість клею визначається стажем та темпом роботи майстра.

Гіпоалергенність

Сучасні види клею з гіпоалергенними властивостями мають м’якшу формулу, менше випаровувань й при цьому зберігають відмінне зчеплення. Важливо розуміти, що такий клей саме знижує, а не повністю виключає ризик алергії у клієнта та майстра.

Колір

Прозорий чи чорний. На готовій роботі колір клею практично непомітний, але є нюанси. Так, прозорий клей ідеальний для коричневих вій і для кольорового нарощування.
Чорний клей підходить для класичного та об’ємного нарощування чорних вій, з ним легко працювати майстру.

Добавить комментарий