Матраци Come - For - вибір покупців інтернет магазину "Магдек"

Матраци Come — For — вибір покупців інтернет магазину «Магдек»

Матраци Come - For - вибір покупців інтернет магазину "Магдек"

 

Come-For — один з провідних вітчизняних виробників товарів для сну. З 2010 року ця торгова марка вийшла на перші позиції вітчизняного ринку, склавши серйозну конкуренцію не лише вітчизняним, але і зарубіжним компаніям.

Фабрика Come-For ортопедичні матраци 160х200 випускає відмінної якості, використовуючи тільки кращу і перевірену сировину. А технологічні процеси і доставка готового товару організовані економічно грамотно, що істотно знижує вартість продукції в порівнянні з імпортними аналогами.

Ортопедичні властивості і висока якість матраців підтверджені сертифікатами, продукція компанії відповідає міжнародному стандарту. Товари ТМ Come-For рекомендують друзям і знайомим ті покупці, які вже відчули, наскільки комфортним може бути відпочинок на хорошому ортопедичному матраці.

Категорії ортопедичних матраців Come-For

Моделі серії EVS 500 з незалежним пружинним блоком

Ортопедичні матраци Come-For EVS 500 з незалежними пружинами поєднують в собі відмінні властивості і високу якість матеріалів-наповнювачів за цілком доступною ціною.
Фабрика «Come-For» випускає три основні лінії моделей EVS 500:

  • Ацкент 2 Плюс — серія класу «економ» з недорогими наповнювачами.
  • Делайт Софт — різнобічні моделі (для літа — бавовна, для зими — шерсть). Як наповнювачі використовується натуральний латекс і кокосова койра.
  • релакс Преміум — класичні симетричні варіанти, для наповнення використовуються натуральні матеріали.

Серія матраців Come-For EVS 500 виготовляється з незнімними жакардовими чохлами, з простежкой на синтепоне (щільність — 100 гр/кВ.м.). За окрему платню можна замовити жакардовий чохол щільнішому синтепоне, або знімний махровий чохол на блискавці. Також можливе виготовлення варіантів типу Зима/Літо з шерстю мериносной вівці.

Матраци Come - For - вибір покупців інтернет магазину "Магдек"

Моделі Come-For Multipocket з незалежним пружинним блоком

Лінія ортопедичних матраців Come-For Multipocket виготовляється на основі пружинного блоку S 1000. Його особливість в тому, що незалежні пружини індивідуально підлаштовуються під контури тіла, тому дивовижний здоровий відпочинок на такому матраці забезпечений.

Представлені три варіанти Multipocket на пружинних блоках S 1000 (S 2000) :

  • Extra — різнобічні вироби (зимова сторона — шерсть). Кокосова койра і натуральний латекс використовуються як наповнювачі.
  • Aloe Vera — лінія симетричних матраців з наповнювачами натурального походження. Деякі моделі випускаються в чохлі з махрового матеріалу Frotte.
  • Regeneration — серія ортопедичних матраців класу «еліт». Ці моделі мають додаткові шари, що робить їх більш високими і комфортабельними.

Безпружинні матраци Come-For

Серія дістала назву Flex, матраци дуже гнучкі, їх можна упаковувати способом вакуумного скручування. Дуже зручні в транспортуванні і зберіганні. Варіанти серії Flex виготовляють з натурального латексу, а так само з синтетичного матеріалу orto — foam, що має гіпоалергенні властивості.

Добавить комментарий