Приватна школа повного дня GlobalKids

Приватна школа повного дня GlobalKids: основні переваги та особливості

Приватна школа повного дня GlobalKids

Освіта дитини – це база, на якій будуватиметься все її життя. Тому вибирати школу варто дуже уважно. Державні школи рідко відповідають усім потребам учнів, до того ж мають незручний для працюючих батьків час роботи. Тому все більше людей звертає увагу на приватні школи, в яких навчальний процесс підстроюється під учнів, а не навпаки.

Сьогодні у Львові працює приватна школа повного дня GlobalKids, в якій доступне навчання за інноваційними програмами. У цій організації можна отримати необхідний для сучасного життя запас знань у приємній атмосфері. Додатково фахівці правильно формують свідомість дитини, що сприяє спонуканню до подальшого самовдосконалення.

Основні переваги навчання у школі GlobalKids

На даний момент багато батьків серед усіх приватних шкіл обирають навчання саме в GlobalKids. Зумовлено це кількома основними причинами:

  • У цій школі дитина може проводити цілий день. За потреби можна скористатися трансфером, щоб дістатися з певного району безпосередньо до школи.
    Всі класи складаються не більше ніж з 15-16 осіб. Це важливо, оскільки за такого підходу викладач зможе приділити увагу кожній дитині.
    У кожному класі є не тільки підручники, але й ноутбуки, а також решта інвентарю, що може знадобитися для навчання. Тому батькам не потрібно витрачати час на те, щоб вибирати та купувати самостійно всі предмети для навчання, як у державних школах.
    Потреби у виконанні домашнього завдання немає. Усі вправи дитина виконує у школі. Тому батькам не потрібно витрачати особистий час на те, щоби займатися з дитиною після роботи.
    У школі GlobalKids є безліч додаткових гуртків. Тому потреби у залученні репетиторів та інших фахівців немає.

Приватна школа повного дня GlobalKids

Додаткові особливості

Відмінна риса навчального закладу GlobalKids — це власний виробничий цех, який функціонує за встановленими стандартами та нормами. Це дає можливість забезпечувати корисне, якісне та смачне харчування.

Усі навчальні програми, представлені зараз, відповідають державному зразку. Більшість методик розроблено безпосередньо авторами-викладачами. Всі фахівці регулярно підвищують кваліфікацію.

Для того, щоб постійно контролювати ситуацію, встановлено якісне відеоспостереження. Це дає можливість слідкувати за безпекою, а також стежити за тим, як проходять уроки та поводять себе діти.

Навчальний заклад GlobalKids – це можливість здобути високоякісну освіту та корисно проводити час.

Добавить комментарий