Срібні хрестики: віра та краса в одному виробі

Натільний хрестик – популярний аксесуар не лише людини із вірою, а й будь-якого сучасника знавця моди. Хрестики більше не асоціюються із набожністю та активно використовуються при створені стильних образів.

Хрестик зі срібла: чому варто віддати перевагу сріблу

На щастя, сьогодні можна обрати прикрасу на будь-який смак та достаток. Ювеліри постійно оновлюють моделі та повторюють класичні дизайни. В першу чергу, коли обираєте хрестик, треба визначитись із матеріалом:

  • Золотий хрестик – частіше за все купується на довгі літа, також, такому вибору віддають перевагу люди, що не носять інші дорогоцінні метали;
  • Срібний хрестик (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/serebryanye-podveski-krestiki/) – вибір віруючої людини та тих, хто хоче використовувати виріб як доповнення до того чи іншого образу;
  • Медична сталь – часто обирають підлітки, смак яких змінюється постійно, проте, можна зустріти й у скриньках дорослих людей.

Увага, релігії байдуже з якого матеріалу натільний хрестик, тобто, вибір не залежить від релігійності, лише ваш смак.

Якщо ви хочете купити хрестик, щоб використовувати його  як прикрасу, радимо придивитися саме до срібних виробів – вони мають оптимальну ціну і велику кількість варіацій виконання, каталоги інтернет-магазинів буквально вражають. 

Срібний натільний хрестик: яку модель обрати

З однієї сторони, добре, що сьогодні ми маємо такий великий вибір прикрас, а от з іншої, дуже важко визначитись з ідеальним варіантом. В будь якому разі, перш ніж купити хрестик, треба дізнатися які варіанти взагалі доступні.

Варіації срібних хрестиків:

  • Класичні форми;
  • Натільний хрестик із розп’яттям;
  • Ажурні;
  • Срібні хрестики із чорнінням;           
  • Вироби з фіанітами та іншим камінням;
  • Срібні хрестики 925 проби і не тільки.

Окрему увагу треба приділити пробі матеріалу, з якого вироблено хрестик. Срібло 925 проби є найкращим варіантом, проте на ринку ювелірних прикрас представлені й більш низькі проби: 800, 720, 600. Експерти не рекомендують обирати вироби зі срібла, проба яких менше за 800 одиниці, 600-та проба взагалі являється допустимою лише для дуже бідних країн.

А от із дизайном та додатковим оздобленням доведеться визначатись особисто вам, тут вже немає правильного и хибного вибору, лише ваш смак, і можливо, порада відомих людей.

Срібні хрестики 925 проби: модний аксесуар в будь-яку пору року

Хрестики дуже популярні як ще один вид прикраси, до того ж вони актуальні і в холодну пору роки, коли використовуються шарфи та палантини.

Магазин Золотий Стандарт (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/) має один з кращих асортиментів срібних хрестиків в Україні, переконайтесь в цьому завдяки каталогу інтернет-магазину. Детальний опис матеріалів та розмірів дозволяють підібрати найкращий варіант. Ціни на срібні хрестики дуже різні, тому що залежать від ваги виробу та додаткового оздоблення, та стартують, увага, від 165 гривень.

В якому б місті ви не знаходились, Київ, Львів чи Дніпро, ви знайдете в Золотому Стандарті дитячі хрестики, хрестики із чорнінням, із фіанітами, чоловічі та жіночі, православні та католицькі – тобто, це ідеально місце для того, щоб купити прикраси саме тут. 

Добавить комментарий