Рослинна косметика для догляду за волоссям та шкірою голови

Сьогодні натуральна косметика займає значний сегмент ринку в галузі дерматологічних та доглядових засобів. Виділено класифікацію такого виду косметики та використання стандартів перевірки якості. Органічна натуральна косметика для волосся не повинна містити хімічних речовин, а й бути виготовлена з рослин із суттєвими параметрами вирощування без добрив, хімікатів, штучних добавок. Натуральні компоненти та косметика в цілому, працює на організм ефективніше, м’якше та безпечніше. Тому вибір продуктів на натуральній основі — добрий варіант для підтримки загального здоров’я організму.

У світовій сертифікації стандартів якості натуральна декоративна косметика має відповідати таким критеріям:

  • мати німецькі сертифікати, які розкривають повну інформацію про інгредієнти;
  • мати печатку, яка підтверджує наявність 95% рослинних інгредієнтів у складі;
  • у складі повинні бути відсутні синтетичні ароматизатори, похідні нафтових продуктів, масел силіконового типу;
  • у складі не повинні бути ГМО, інгредієнти, що тестуються на тваринах.

Особливості складу рослинних косметичних засобів

Натуральна косметика з інтернет магазина та інші місця продажів повинні надавати з докладним описом. Перед покупкою важливо перевірити та оглянути упаковку, а також детально ознайомитися з брендом.

У чому переваги натуральної косметики від звичайної з хімічним складом? Натуральна косметика у своєму складі повинна мати більше 90% рослинних засобів, які одержують методами випарювання, дистиляції, пресового видавлювання, стирання. Якщо вивчити склади, то яка косметика називається натуральною — та, яка не містить консервантів, парабенів, агресивних кислот. Натуральні засоби можуть мати різні аромати, наприклад, лавандові або квіткові продукти замінюють парфумерні засоби.

Якщо використовувати звичайну косметику, можна зіткнутися з агресивною реакцією шкіри. Часто алергічні висипання та акне утворюються після дії певного хімічного компонента. Тут виділяється одна з відповідей на запитання: чому краще користуватися натуральною косметикою та не ризикувати з постійними експериментами над шкірою. У засобах по догляду за шкірою не повинно перебувати парабенів, сульфатів, фталатів, триклозану. Тому чим хороша натуральна косметика, так це відсутністю вищевказаних речовин та наявністю природних компонентів.

Добавить комментарий