Що подарувати людині, з якою нещодавно познайомились?

Майже з кожним з нас траплялась подібна ситуація: людина запросила нас на свято, а ми нещодавно з нею познайомились і не встигли дізнатися про її смаки та інтереси. В такому випадку треба або спитати у цієї людини конкретно, про що вона мріє, або ж вибрати у магазині вражень в подарунок bodo https://www.bodo.ua/podarki/ якийсь цікавий сертифікат, який точне буде їй по душі. Про те, що саме це можуть бути за подарунки ми розкажемо вам далі більш докладно.

Квест-кімната

Доволі популярний варіант для подарунка, адже такий сертифікат можна вручити буквально кожному вашому знайомому. Такі квести бувають з різними тематиками, тож вашому новому другу чи подрузі точно буде, з чого обирати. Він або вона зможе взяти з собою кілька друзів, з якими і буде розгадувати усі загадки замкненої кімнати, розбирати різноманітні головоломки та просто весело проводити час.

Вечеря в ресторані з панорамним видом

Чудовий варіант для подарунка, адже дуже важко знайти людину, яка б не зраділа можливості відвідати цікавий ресторан зі смачною кухнею. Тим більше, що в такому закладі можна не тільки насолодитися різними стравами та напоями, а ще й дивитися на гарні краєвиди з висоти 15 поверху, що зробить такий вечір ще цікавішим та насиченішим.

Музей фотоілюзій

Ще один знак уваги, який можна подарувати навіть малознайомій людині. В такому музеї представлені дійсно незвичайні локації з картинами у форматі 3D, на тлі яких ваш знайомий зможе зробити оригінальні фотографії з ефектом повної присутності. В такий музей він може взяти когось зі своїх близьких, і хто знає, можливо саме ви підете разом з ним у такий заклад і весело проведете там час!

Картинг

Навіть якщо раніше людина ніколи не сиділа за кермом, керувати картом доволі просто і вона швидко навчиться це робити. Перед заїздом володар сертифіката пройде інструктаж і одягне спеціальний шолом, після чого приступить безпосередньо до самих перегонів. На картинг цікаво приходити з компанією друзів, тоді можна буде влаштувати змагання і дізнатись, хто з вас найшвидше долає дистанцію, а хто найобережніший та найспокійніший водій.

Боулінг для компанії

Ще один варіант відпочинку, який подобається багатьом. Тим більше, що такий сертифікат розрахований на компанію, тож сумувати ваш новий приятель точно не буде. Гравцям нададуть все необхідне для гри, в тому числі і взуття, яке не буде ковзати на спеціальному покритті. В цю гру можна грати як всім разом, так і розділитись на команди, а в кінці обрати переможцем того, хто заробив найбільшу кількість очок.

Урок приготування бургерів

Ця американська страва є доволі популярною в Україні, тож скоріш за все і ваш знайомий полюбляє бургери і буде не проти навчитися їх готувати. Професійний шеф навчить його техніці приготування цієї страви і розкаже, як правильно поєднувати інгредієнти і підібрати соуси під той чи інший бургер. Хто знає, можливо ваш знайомий так гарно навчиться робити бургери, що це стане його коронною стравою!

Навіть якщо ви знаєте людину не так давно, все одно ви можете обрати для неї дійсно цікавий подарунок, який їй сподобається та запам’ятається надовго!

Добавить комментарий